• ۱۳۹۶/۰۹/۲۷ ۱۳:۱۶:۴۱
  • در طراحی و دکوراسیون داخلی مجتمع اداری
  • توسط admin
  • بازدید: 308
  • اخرین ویرایش: -/-
  • چاپ نوشته هاچاپ پی دی اف
ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

شرح متن ارائه شده توسط معماران. ساختمان رودخانه ساختار دو طبقه است که برج های برجسته ایستگاه خیابان کانن را متصل می کند. در ابتدا به عنوان بخشی از خانه کانن پل یخچال ساخته شد، صفحات جلویی گسترده طراحی شده ، تا لایحه ی معاملات آتی و گزینه های ارز بین المللی لندن را در اختیار داشته باشد.صفحات عمیق طبقه، دفاتر تاریک و ساختار پل را در یک ایستگاه راه آهن مشغول ساخت و محدودیت هایی را که ممکن بود، ایجاد کرد.

ساختمان رودخانه

Stiff + Trevillion سفارش داده تا این طرح را به عنوان طبقه کار جدید کلاس A، که مستقل از خانه Cannon Bridge با هویت مجزا است، دوباره طراحی کند. با در نظر گرفتن ویژگی های منحصر به فرد و محدودیت های ساختار اصلی، طراحی این ساختمان را به یک نمایه مستعار تازه در حال ظهور تغییر داد.

ساختمان رودخانه

 حصول اطمینان از سلامتی، اولویت های اقتصادی، قانون گذاری و فن آوری، در عین حال اطمینان از استانداردهای بالای پایداری.

ساختمان رودخانه

ارتقاء سیستم های MEP در طبقه و تنظیم مجدد توزیع خدمات در فضا به این معنی بود که تیم طراحی معماری، آپارتمان های روشن، تازه و غیر معمول با افزایش ارتفاع کف تا ارتفاع سقف، سطح نور طبیعی و افزایش تراکم شغلی را به دست آورد. 

ساختمان رودخانه

تیم های مهندسی به سختی کار کردند تا جایگزین سیستم های MEP در جای خود شوند و باعث کاهش هزینه ها و هزینه های زباله شوند و در عین حال باعث افزایش راحتی، بهره وری انرژی و بازده تجاری شوند.

ساختمان رودخانه

با توجه به چارچوب مديريت لندن ، ليزين نماي جديد نماي جنوبي و چراغ سقف آتيه براي بهبود کارايي انرژي، سطح روشنايي طبيعي، محيط داخلي و ظاهر ساختمان نصب شده است.


ساختمان رودخانه
ساختمان رودخانه

برنامه ریزی کارآمد هسته ها، بازسازی پرده ها و یک رویکرد جدید به یک توجیه کلی از خدمات MEP، امکان گسترش فضای خالی دفتر را به مجموع 92000 متر مربع در دو صفحه گسترده با دیدگاه های پانورامای رودخانه تیمز داد.

ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

 کاربران اداری همچنین دسترسی به یک باغ سقف یک هکتار دیدنی و جذاب دارند و از چشم انداز خیره کننده 360 درجه در وسط شهر برخوردار هستند. این 50٪ از ساختمان قبل از عملیات تکمیل شده باقی مانده بود و پس از آن به زودی پس از آن - اجازه 100٪ به یک مستاجر سنتی شهر - به چشم انداز تیم طراحی اختصاص می یابد.

ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

ساختمان رودخانه

اشتراک

دیدگاه دیگران (بدون دیدگاه)...

Leave a reply

نام:: فیلد اجباری.
آدرس رایانامه: فیلد اجباری. غیر فعال
وبسایت::
کد امنیتی:: فیلد اجباری.
دیدگاه: فیلد اجباری.