• ۱۳۹۵/۰۸/۲۶ ۰۰:۲۰:۳۰
  • در طراحی سینما و آمفی تئاتر
  • توسط argan2
  • بازدید: 421
  • اخرین ویرایش: ۱۳۹۶/۰۸/۱۳ ۲۰:۲۵:۱۵
  • چاپ نوشته هاچاپ پی دی اف
بازسازی طراحی داخلی آمفی تئاتر شانگهای

بازسازی طراحی داخلی آمفی تئاتر شانگهای


Reconstruction of interior design Amphitheatre Shanghai

ارگان معماری مینویسد: طرح داخلی این ساختمان توسط شرکت آراتا ایسوزاکی و همکاران صورت گرفته و یک سالن جدید به همراه چند استودیو با ایده پذیری از تأثیر سنت و معنویت چینی بهره جسته است. این آمفی تئاتر در منطقهPudong در شهر شانگهای واقع شده وب ه مرکز هنری هیمالیا شهرت یافته است. این سالن چند منظوره شامل 9996 متر مربع متراژ کلی می باشد و قابلیت گنجایش 1200 تماشاگر دا داراست.

بازسازی طراحی داخلی آمفی تئاتر شانگهای

تعامل بازیگوشانه بین ساختار های موجود و بخش های انعطاف پذیر که از ده سیستم عامل بزرگ بهره جسته، یک مساحت بزرگی را به سطح این مجموعه بخشیده است. ایجاد یک فضای خشن و ارگانیک به وسیله پارچه . کامپوزیت و ترکیب یک حس تکنولوژیک برای ایجاد تنش در کلیت فضا به وجود آمده است. قرارگیری سالن های اختصاصی به صورت معلق که از سازه های مدولار تشکیل شده است و با استفاده از مش لانه زنبوری شکل به راحتی قابل تعمیر می باشد.این حجم های معلق، مانند ابر در سالن شناور هستند به القای حس بی وزنی در فضا کمک کرده اند.

بازسازی طراحی داخلی آمفی تئاتر شانگهای

در طرح داخلی این فضا با استفاده از تفسیر باغ سنگی ذن، مبلمان از اشکال آلی و صاف فرم پذیرفته که در سراسر زمین گسترش یافته است. رنگ های سفید وسیاه ، و سفید و قرمز بر اساس تئاتر سنتی چینی، در سراسر فضا اعمال شده است.فرموله کردن تجربی این طرح با ترکیب فرهنگ های محلی و تکنولوژی صورت گرفته است.

 

طراحی داخلی کتابخانه

اشتراک

دیدگاه دیگران (بدون دیدگاه)...

Leave a reply

نام:: فیلد اجباری.
آدرس رایانامه: فیلد اجباری. غیر فعال
وبسایت::
کد امنیتی:: فیلد اجباری.
دیدگاه: فیلد اجباری.