طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی
  • نظرها: 0
  • ۰۰:۲۰:۴۳ | سه شنبه, ۲ / آذر / ۱۳۹۵
  • در کتابخانه
  • توسط ارگان معماری
  • نمایش ها: 198
  • ویتنام
  • چاپ نوشته هاچاپ پی دی اف

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

ارگان معماری می نویسد: worklounge 03 پروژه بازسازی و طراحی داخلی کتابخانه ی ملی ژاپن واقع در شهر هانوی، ویتنام را به عهده داشت. سایتی که این ساختمان در آن واقع شده است قدمتی 100 ساله دارد و به عنوان یکی از مناطق تاریخی از این سایت حفاظت می شود. همین هویت تاریخی منطقه مانعی شد برای طراحان و دست آن ها در تغییر ساختار و نمای بیرونی ساختمان بسته بود. مشکل دیگر معماران برای طراحی داخلی کتابخانه این بود که کل فضای داخلی ساختمان و بازشو های آن برای چنین سازه ی آجری بسیار کوچک بود.

 

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

ارگان معماری می نویسد:
worklounge 03 پروژه بازسازی و طراحی داخلی کتابخانه ی ملی ژاپن واقع در شهر هانوی، ویتنام را به عهده داشت. سایتی که این ساختمان در آن واقع شده است قدمتی 100 ساله دارد و به عنوان یکی از مناطق تاریخی از این سایت حفاظت می شود. همین هویت تاریخی منطقه مانعی شد برای طراحان و دست آن ها در تغییر ساختار و نمای بیرونی ساختمان بسته بود. مشکل دیگر معماران برای طراحی داخلی کتابخانه این بود که کل فضای داخلی ساختمان و بازشو های آن برای چنین سازه ی آجری بسیار کوچک بود.

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

راه حلی که برای بزگ تر کردن فضای کتابخانه به ذهن طراحان رسید، آن بود که کتابخانه را کمی به داخل فضای ساختمان مرکز فرهنگ و هنر، گسترش دهند سپس دیوار را با طراحی قفسه های کتاب چوبی پر کردند و همین الگو را برای پوشاندن سقف به کار بردند. به این صورت وقتی کسی وارد این فضا شود، احساس می کند که با کتاب ها محصور شده است.

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

 

طراحی داخلی کتابخانه و مرکز بنیاد ژاپن در شهر هانوی

طراحی داخلی:
worklounge 03

موقعیت: هانوی، ویتنام

مساحت: 120 متر مربع


اشتراک
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

دیدگاه دیگران (بدون دیدگاه)...

Leave a reply

نام:: فیلد اجباری.
آدرس رایانامه: فیلد اجباری. غیر فعال
وبسایت::
کد امنیتی:: فیلد اجباری.
دیدگاه: فیلد اجباری.